Page 1 of 1

IMA Battery

PostPosted: 06 Jun 2013 11:45
by hybridbatt
Hi there i am a new member hopefully i can help some of you, please see www.hybridbatterysolutions.co.uk happy to help :D

Re: IMA Battery

PostPosted: 08 Sep 2016 20:13
by Feliciano
How long will a refurbisched IMA battery operate? 2 till 4 years?

Re: IMA Battery

PostPosted: 09 Sep 2016 08:57
by RedDevil
He Feliciano,

Ik geloof niet dat hybridbatt een erg actief forumlid is. Laatste inlog 7 juni 2013, 1 dag na zijn eerste. Die gaat vrees ik jou geen antwoord geven.

Re: IMA Battery

PostPosted: 11 Sep 2016 17:38
by Feliciano
Neemt niet weg dat ik een antwoord wil hebben over die refurbisched accupacks. Helaas is een fatsoenlijk antwoord op de levensduur van zo'n pack moeilijk te vinden of er zijn te weinig mensen met zo'n pakket.

Re: IMA Battery

PostPosted: 12 Sep 2016 06:40
by MyHCH
Feliciano wrote:Neemt niet weg dat ik een antwoord wil hebben over die refurbisched accupacks. Helaas is een fatsoenlijk antwoord op de levensduur van zo'n pack moeilijk te vinden of er zijn te weinig mensen met zo'n pakket.

Wat ik begrepen heb is dat de refurbished packs in elk geval netjes gebalanceerd zijn en dat defecte cellen zijn vervangen door nieuwe of tweedehandse exemplaren. Dat wil dus zeggen dat je een pack krijgt waarvan een groot deel van de cellen vele jaren oud is. Van die cellen kunnen enkele dus snel kapot gaan; andere zullen wellicht nog jaren functioneren. Daar valt moeilijk iets over te zeggen en ook geen garantie op te geven.
Wil je zeker zijn van een goede batterij die vele jaren functioneert, dan dien je een nieuwe te kopen. Wil je een vervangende batterij die beter is dan wat je had, dan koop je een refurbished. Met een beetje risico dat deze best na enkele maanden minder kan worden.