Page 1 of 1

Honda HR-V / Vezel

PostPosted: 20 Nov 2013 21:13
by pquist
Vandaag is op de Tokyo Motor Show de productieversie van de Honda Vezel Hybrid gepresenteerd. Dit model is gebaseerd op de nieuwe Honda Fit/Jazz Hybrid die in Japan al te koop is. De Vezel is vanaf 20 december 2013 in Japan te bestellen. Specificaties zijn nog niet bekend, maar de aandrijflijn is hetzelfde als de nieuwe Jazz Hybrid. De modelnaam Vezel is alleen voor Japan bestemd. Hoe dit model in Europa gaat heten is nog niet bekend. In Nederland kunnen we het model begin 2015 in de showroom verwachten. Omdat het een nieuw hybride-model van Honda is, zou het misschien een idee zijn om hiervoor op deze site alvast een apart onderdeel van te maken?

Image

Tevens nog een video waarin het interieur wat beter bekeken kan worden. Persoonlijk vindt het er beter uitzien dan in de nieuwe Jazz.
http://www.youtube.com/watch?v=ATZmGg5LJl0

Wat vinden jullie ervan?

Re: Honda Vezel / Urban SUV Hybride

PostPosted: 21 Nov 2013 11:25
by MyHCH
Ziet er goed uit, die Vezel. Gelukkig komt er wel een andere naam voor, want dat is wel nodig. Ik ben heel benieuwd naar de verdere specificaties (trouwens ook naar die van de nieuwe Jazz).
Het lijkt me nog rijkelijk vroeg om alvast een aparte afdeling aan te maken. Daar hebben we nog meer dan 1 jaar de tijd voor. Eerst maar eens even afwachten hoe en wat.

Re: Honda Vezel / Urban SUV Hybride

PostPosted: 27 Dec 2013 15:11
by pquist
Inmiddels is er een filmpje verschenen van een Vezel in het echt. Er is dus ook voor de eerste keer 4WD hybride van Honda beschikbaar. Of deze versie naar ons land komt is nog niet bekend.

http://www.youtube.com/watch?v=RdpA82IX5HY

Re: Honda HR-V / Vezel

PostPosted: 24 Sep 2014 18:30
by pquist
Inmiddels is de naam van het nieuwe model bekend, namelijk HR-V. Of er inderdaad een Hybride-versie naar Nederland komt is nog niet bekend, maar ik schat in dat dit wel het geval zal zijn omdat Honda momenteel weinig te bieden op hybride-gebied. De eerste foto's van het Europese model zijn bekend en de Europese introductie is op de aanstaande Autosalon van Parijs. Zie verder onderstaand artikel:
http://www.autoweek.nl/nieuws/29852/officieel-honda-hr-v-keert-terug-in-europa

Re: Honda HR-V / Vezel

PostPosted: 30 Sep 2014 14:34
by Japie44
Ik vind hem er wel mooi uizien :)

Re: Honda HR-V / Vezel

PostPosted: 14 Jan 2015 21:46
by pquist
Bijgaand Amerikaanse promotie website:
http://automobiles.honda.com/hr-v/#intro

Dit is niet de hybride-uitvoering, maar geeft wel een goed beeld van het model.