17 mei 2015 - HondaFest in Venlo

Alle meetings en evenementen.

17 mei 2015 - HondaFest in Venlo

Postby Alyssa » 09 Jan 2015 20:05

Image

Europa’s grootste Honda evenement zal dit jaar voor de derde keer plaatsvinden op de inmiddels vertrouwde locatie in Venlo. Met een flinke stijging ten opzichte van 2013, mochten wij tijdens de afgelopen editie 1400 Honda’s verwelkomen. De nieuwe thema's voor dit jaar zijn inmiddels bekend en we introduceren een nieuw actief programma onderdeel. De terugkerende onderdelen, zoals de Wet Track Experience en de Show & Shine, blijven wederom gratis voor deelnemers.

S2000 Strip
Een van de weinige cabriomodellen onder de Honda’s: de S2000. Dit jaar hebben wij ervoor gekozen om dit model extra in het zonnetje te zetten op de Honda S2000 Strip. Tijdens de eerste editie hadden wij, in samenwerking met het Honda S2000 forum, een groot aantal Honda’s op de paddock. Mogen wij dit jaar een recordaantal verwelkomen?

Image Image Image

CRX Center
Bij vele Honda liefhebbers, die voornamelijk de retro modellen kunnen waarderen, staat de Honda CRX in het lijstje van de 'musthaves'. De CRX, de sportieve afgeleide van de Honda Civic, wordt steeds zeldzamer en daardoor steeds meer gewaardeerd in de Honda scene. Vandaar dat ervoor gekozen is om dit model in de spotlights te zetten.

Kickdown Competition
2015 is het jaar waarin wij een nieuw actief programma onderdeel zullen introduceren, namelijk de Kickdown Competition. Hierbij dienen de deelnemers zo snel mogelijk te accelereren naar een afgezet vak, waarin zij precies dienen te stoppen. Het gaat dus niet alleen om de snelheid van jouw Honda, maar ook om de precisie van de deelnemer. Hoe goed kun jij je remweg inschatten? Voor het publiek een leuk onderdeel om naar te kijken, voor de rijder een leuk onderdeel om aan deel te nemen.

Image Image Image

Prelude Plaza
Op het Prelude Plaza ontvangen wij alle Honda Preludes die Honda heeft geproduceerd, van de eerste tot en met de vijfde (laatste) generatie. Tevens maken Prelude rijders die zich van te voren hebben aangemeld kans op één van de tien gratis entreetickets, die wij van te voren verloten. Alle aanmeldingen tot en met 1 maart 2015 maken kans op één van de gratis tickets.

Ultra Racing Handling Course
Het bekendste onderdeel van HondaFest is de Ultra Racing Handling Course. Dit is een slalomcompetitie waarbij de deelnemer het parcours zo snel, maar ook zo foutloos mogelijk dient af te leggen. Dit onderdeel is interessant voor zowel de professional als de beginnende rijder, iedereen kan hieraan meedoen. Voor meer informatie, verwijzen wij je naar de website. Aanmelden is al mogelijk.

Show & Shine
De Show & Shine is niet meer weg te denken tijdens HondaFest. Vele Honda rijders laten hun auto door de jury keuren, in de hoop dat zij er met één van de trofeeën vandoor gaan. Dit jaar worden er verschillende nieuwe categorieën geïntroduceerd. Deelname aan de Show & Shine is gratis.

Bekijk de website voor meer informatie: http://www.HondaFest.eu

Aanmelden
Wil jij je zelf aanmelden of het forum in een keer aanmelden, zodat jullie met een grote groep aanwezig kunnen zijn? Meld jezelf of het forum dan aan door een e-mail te sturen naar alyssa@gt-events.nl.
Meer informatie individuele aanmelding: http://hondafest.eu/individuele-paddock-hondafest
Meer informatie club/forum aanmelding: http://hondafest.eu/clubs-hondafest/club-aanmelden

Image
User avatar
Alyssa
 
Posts: 7
Joined: 08 Jan 2013 17:30
Huidige auto: Honda Civic Hybrid / Honda Insight Hybrid

Return to Evenementen

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron