HondaFest - 18 mei 2014 - Trafficport Venlo (NL)

Alle meetings en evenementen.

HondaFest - 18 mei 2014 - Trafficport Venlo (NL)

Postby Alyssa » 16 Dec 2013 15:46

In 2013 vond het jaarlijkse evenement HondaFest voor het eerst plaats op Trafficport Venlo. Tijdens deze eerste, succesvolle editie, vonden ruim 900 Honda’s de weg naar HondaFest. Er waren niet alleen deelnemers uit Nederland, maar ook uit België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland. Tijdens de eerste editie stond de Honda Integra centraal en krijgt in 2014 ook weer een eigen thema. Dit jaar zal de Honda DelSol centraal staan. Ook de Honda S2000 trok tijdens de eerste editie flink de aandacht. Het Honda S2000 forum was, met ruim 100 Honda’s, dan ook de club die het grootst op HondaFest aanwezig was!

Image

ULTRA RACING HANDLING COURSE
De Ultra Racing Handling Course is tijdens de eerste editie een succes gebleken en de deelnemers werden naar mate de dag vorderde steeds fanatieker. Tijdens dit onderdeel kunnen de deelnemers laten zien hoe behendig zij met hun Honda om kunnen gaan, door middel van een parcours zo snel en zo foutloos mogelijk af te leggen. Er zullen op diverse punten veranderingen plaatsvinden om de Ultra Racing Handling Course nog aantrekkelijker te maken. Zo zal het terrein flink in omvang groeien.

GRATIS WET TRACK EXPERIENCE
HondaFest wordt ook deze keer weer georganiseerd op Trafficport te Venlo, een educatief automotive centrum, welke beschikt over een ‘gladde baan’. Door middel van deze baan kunnen wij iedere deelnemer van HondaFest de mogelijkheid bieden om gratis, maar vooral op een veilige manier, te laten ervaren hoe het voelt wanneer je auto in de slip raakt.

Image Image Image

DELSOL THEMA
De eerste DelSol rolde in 1992 van de band af en sindsdien is deze niet meer weg te denken uit de Honda scène. Dit jaar hebben wij ervoor gekozen om de DelSol eens goed in het zonnetje te zetten. Meld je vooraf via de website of via jouw club aan en krijg een korting op de entree!

HONDA INTEGRA AREA
Zoals hiervoor al aangegeven, krijgt de Integra Area wegens succes, ook in 2014 een eigen thema op de paddock. Wij zullen ook deze editie de samenwerking met de initiatiefnemer van het oorspronkelijke idee van een ‘Tegs Only’ meet aangaan. Wij hopen dit jaar het aantal massaal te overtreffen. In 2013 waren er rond de 70 Integra’s aangemeld, dus zouden we in 2014 de 100 Integra’s halen?

Image Image Image

RETRO CORNER
Spraakmakend, dat was de Retro Corner! Er werd enthousiast gesproken over de unieke modellen die bij elkaar waren gekomen. Vandaar dat ervoor gekozen is om de Retro Corner in de tweede editie ook terug te laten komen. Met name de S800 club en het Duitse Honda Youngtimer forum waren met unieke modellen aanwezig. Alle vooraf aangemelde Youngtimers maken kans op gratis entree. De organisatie maakt de selectie.

SHOW & SHINE
Schrijf je van te voren in voor één van de acht categorieën voor de Show & Shine competitie. Je kan je nu al inschrijven. De uitleg voor deelname, eventuele deelname eisen en andere informatie is te vinden op de website van HondaFest.

Image

Bekijk de vernieuwde website: http://www.hondafest.eu
User avatar
Alyssa
 
Posts: 7
Joined: 08 Jan 2013 17:30
Huidige auto: Honda Civic Hybrid / Honda Insight Hybrid

Return to Evenementen

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest