Eerste HondaFest Weekend - 26/27 mei - Race Park Meppen

Alle meetings en evenementen.

Eerste HondaFest Weekend - 26/27 mei - Race Park Meppen

Postby Alyssa » 25 Apr 2018 11:00

Image

Het eerste weekend evenement van HondaFest staat op de agenda! Een weekend gevuld met spectaculaire activiteiten, zoals een Honda Drag Night en een feestavond op zaterdagavond! Beleef HondaFest Weekend samen met je vrienden en kampeer op het kampeerterrein op Race Park Meppen. Houd zaterdag 26 en zondag 27 mei vrij, want HondaFest Weekend wil je niet missen!

Evenement informatie
Wat: HondaFest Weekend
Wanneer: 26 en 27 mei 2018
Waar: Race Park Meppen
Tijden: van zaterdag 10.00 tot zondag 17.00 uur
Meer informatie: HondaFest website

Honda EG Exclusive
De Honda EG werd in 1991 geïntroduceerd en is de afgelopen jaren in populariteit gestegen. Zeker ook, omdat deze Honda Civic vaak wordt verbouwd tot circuit auto. Rijd jij in een Honda Civic EG? Meld je dan zeker aan voor dit EG thema tijdens HondaFest Weekend. Hoeveel EG rijders kunnen wij bij elkaar krijgen?

Honda Type R Reunion
Gaat jouw hart sneller kloppen van een Honda Type R? Dan kan jij je geluk op in Meppen, aangezien de Type R Reunion opnieuw als thema op de paddock terug te vinden zal zijn. Ben jij erbij met je eigen Type R? Alle originele Type R modellen zijn welkom.

Image Image Image

NSX Gathering
In de ogen van vele Honda liefhebbers, blijft dit toch echt de ultieme droom: de Honda NSX. Terug van weggeweest is de Honda NSX Gathering. Bewonder deze bijzondere modellen op de paddock, of op het circuit, tijdens de speciale Honda NSX sessie.

Weekendtickets online verkrijgbaar
Kun jij niet wachten tot het 26 mei is? Bestel dan jouw ticket(s) in de voorverkoop en verzeker jezelf van een weekend vol Honda activiteiten. Tickets zijn online met korting verkrijgbaar. Bestel je twee of meer tickets, krijg je een gratis HondaFest goodie meegestuurd. Let op, er is een beperkt aantal weekend tickets beschikbaar. Bestel je tickets in de HondaFest webshop.

Image
User avatar
Alyssa
 
Posts: 7
Joined: 08 Jan 2013 17:30
Huidige auto: Honda Civic Hybrid / Honda Insight Hybrid

Return to Evenementen

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest