Page 1 of 1

Idee, kenteken hier dumpen om te zien wie je hebt gespot...

PostPosted: 23 Jan 2010 19:03
by DaveVT
Misschien een idee voor de forumleden om onze kentekens hier op te geven. Dan kun je acheraf zo zien wie je hebt gespot...

De mijne is in ieder geval....

32-KNH-4

Re: Idee, kenteken hier dumpen om te zien wie je hebt gespot...

PostPosted: 23 Jan 2010 21:14
by RalfG
Ik vind het leuker om te raden of er een clubgenoot in de gespotte auto zit en zal mijn kenteken hier ook niet vermelden. De meeste mensen herken ik zowiezo niet aan het kenteken maar aan de auto in zijn geheel, een spoiler een sticker soms zelfs de manier van rijden.

Re: Idee, kenteken hier dumpen om te zien wie je hebt gespot...

PostPosted: 24 Jan 2010 14:20
by alexis
Hoi,

Ik vind het niet zo'n goed idee om mijn kenteken hier neer te zetten, maar als je een witte HIH ziet met een kleine sticker WWW.HONDAHYBRIDCLUB.NL op het onderste zwarte deel van de achterruit, dan ben ik dat ;-)

Alexis

Re: Idee, kenteken hier dumpen om te zien wie je hebt gespot...

PostPosted: 24 Jan 2010 17:01
by Bennink
De ene vindt het geen probleem om met kenteken en al op internet te staan, maar ik sta ook liever niet met kenteken op internet. Diegenen die dat geen probleem vinden kunnen natuurlijk hun kenteken hier plaatsen. Houd er alleen wel rekening mee dat dit door iedereen gelezen kan worden, omdat dit deel niet afgeschermd is.

Re: Idee, kenteken hier dumpen om te zien wie je hebt gespot...

PostPosted: 27 Jan 2010 13:30
by Wii4all
In het nieuwe jaar moet ik zeggen dat ik steeds meer insights zie.
Zag ik er vorig jaar nog ongeveer 1 per week.

Nu terwijl ik dezelfde tijden naar mijn werk ga zie ik er elke dag zeker 1 en af en toe 2....

Re: Idee, kenteken hier dumpen om te zien wie je hebt gespot...

PostPosted: 27 Jan 2010 22:11
by Ebbe
Mijn kenteken is 49-KKR-5.

Maar zal over 3 of 4 maanden wel weer veranderen. :D

Re: Idee, kenteken hier dumpen om te zien wie je hebt gespot...

PostPosted: 18 Mar 2010 09:46
by Mugello
Bennink wrote:De ene vindt het geen probleem om met kenteken en al op internet te staan, maar ik sta ook liever niet met kenteken op internet. Diegenen die dat geen probleem vinden kunnen natuurlijk hun kenteken hier plaatsen. Houd er alleen wel rekening mee dat dit door iedereen gelezen kan worden, omdat dit deel niet afgeschermd is.


Ik sta er net zo in.

Om toch "semi-mee te doen", mijn kenteken zit in de KGG-serie.

Re: Idee, kenteken hier dumpen om te zien wie je hebt gespot

PostPosted: 20 Jul 2016 10:52
by Bitterkoekje
Hallo, ik ben nieuw hier,

Sinds afgelopen maandag hebben we een HCH, donkerblauw en tot nu toe, erg tevreden mee. Misschien is een kentekenregister geen verkeerd idee. Wij hebben bijvoorbeeld een aftermarket kenwood dvd systeem inzitten, waarschijnlijk door de vorige eigenaar erin gezet. De originele OEM radio hebben we erbij gekregen, maar zitten nu met het probleem waar de kabels van zijn die in het dashboard kastje hangen.. Met een beetje hoop, hoop ik via kenteken dat de vorige eigneaar ook een trouwe fan van dit forum was en hij mij meer kan vertellen van wat hij (of zij) heeft aangelegd ?

Kenteken doe ik zelf niet zo moeilijk over, 98-jks-7 , een donkerblauwe en verkocht aan een dealer te Culemborg ? Kent iemand deze auto? Foto's volgen snel !

Terugkomend op het register, zou je misschien iets met een PM systeem kunnen doen en dan deze aan te vullen met een dropbox bestandje welke alleen aan te vragen is via een admin ?

Re: Idee, kenteken hier dumpen om te zien wie je hebt gespot

PostPosted: 20 Jul 2016 14:14
by MyHCH
Ik ben niet zo'n voorstander van het bijhouden van dit soort lijstjes. Er rijden erg veel Honda hybrides rond en die wisselen ook nog van eigenaar. Bijhouden van een lijst kost erg veel tijd. Bij de RDW kun je de gegevens ook achterhalen, afhankelijk van wie je bent met meer of minder detail.